Ga meteen naar bankmakelaar.be

Wat is nu een bankmakelaar?

Een bankmakelaar is een ondernemer die als tussenpersoon financiële producten van financiële instellingen aanbiedt. Het grote verschil met een bankagent is dat de bankmakelaar niet exclusief aan één financiële instelling gebonden.

Je hebt dus niet alleen bankagenten, maar ook bankmakelaars. Bij beide kan de consument terecht voor zijn bankzaken en zijn beleggingen. En toch is er een belangrijk verschil: terwijl de bankagent exclusief de bank- en beleggingsproducten van één bank verkoopt, kan de bankmakelaar producten aanbieden van verschillende banken. Zo kan hij de diverse financiële instellingen afschuimen op zoek naar het passende product voor zijn klant. Is de klant gevoelig voor een scherp tarief, een mooi rendement of een specifieke formule, de bankmakelaar is niet beperkt in zijn keuze en kan aan de behoefte van de klant beantwoorden.

We zijn dus geen traditioneel bankfiliaal, maar eerder als een persoonlijk adviseur voor beleggingen, vermogensoverdracht, pensioenopbouw en successie.

Nieuw item

Wij maken graag tijd voor jou!

De Waele Adviesgroep zoekt enthousiaste en dynamische profielen... Zin om deel uit te maken van ons team?

NAAR DE VACATURES!

Nieuw item