Hilda Criel

meewerkende echtgenote Marc De Waele

Heeft het kantoor mee opgestart. Is overleden op 2 juli 2022. Rust zacht en bedankt voor alles. Bedankt aan iedereen voor de rouwberichten. In de berichten lezen we dat ze als een zeer warm persoon wordt herinnerd.

Marc De Waele

Oprichter kantoor sinds 1981

Geniet van zijn welverdiend pensioen, zijn kleinkinderen, maar komt toch nog dagelijks naar kantoor :)

Pieter De Waele

Zaakvoerder

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar Onafhankelijk makelaar in bank- en beleggingsdiensten Onafhankelijk kredietmakelaar Onafhankelijk vastgoedmakelaar

Team Schade

Fouad, Nancy, Sandra en Jaak zijn ervaren schadedeskundigen die elke dag voor u klaar staan. Met veel passie en deskundigheid volgen zij uw schade op een professionele manier op. Door kantooroverschrijdend te werken, worden de uiteenlopende specialisaties van de medewerkers ingezet waar en wanneer nodig.

In het Team Schade worden de krachten gebundeld door meerdere onafhankelijke makelaars. Zo zorgen wij voor een hogere kwaliteit in onze aanpak en versterken wij ons door specialisme: Sterker in kennis, sterker in opvolging, sterker in continuïteit, sterker in service naar de klant.

Ons vertrekpunt: een basis van vertrouwen en warmte bieden in een moment waarop het lastig is, dat vervelende moment waarop u schade heeft.