Overslaan naar inhoud

Family office

Een exclusieve vermogenspartner aan uw zijde.

Wij zijn een multi-family office: we werken voor verschillende families, in samenspraak met hun bestaande adviseurs (notaris, advocaat, accountant ...). Waar nodig schakelen wij onze eigen experten in. Die vinden we intern of extern, in ons uitgebreide netwerk van topspecialisten in hun vakdomein.

Boek een afspraak met onze expert voor meer informatie.

 

Wat kunt u verwachten van het eerste online gesprek?

 • Vrijblijvende kennismakingsgesprek
 • Krijg inzicht in uw vermogen
 • Krijg persoonlijk advies om uw vermogen te optimaliseren

Onze family office pakketten

Beschouw ons vooral niet als een klassieke family office. De verschillende statuten waarover we beschikken zorgen ervoor dat er heel specifieke kennis aanwezig is. Daardoor kunnen we ook heel mooie en exclusieve producten integreren in onze oplossingen. Zo vermijden we dat oplossingen op maat worden ingevuld met standaardproducten. Dat haalt de kostprijs van onze producten naar beneden en verhoogt het rendement.

Onze vergoedingen zijn bijzonder transparant. Omdat de situatie van iedereen uniek is, kunt u kiezen uit 3 modellen om met ons samen te werken.

Family Office Start

We brengen uw globale vermogen in kaart in een zeer handig vermogensdashboard: uw beleggingen, uw onroerende goederen, uw bedrijf...

Hiervoor betaalt u een forfaitair bedrag.

Family Office Advice

Het vermogensdashboard aangevuld met het uitwerken van een concrete case. Bijvoorbeeld optimalisatie van uw successieplanning.

Hiervoor betaalt u een forfaitair bedrag, aangevuld met een uurloon voor de case.

Family Office Full

We coördineren constant uw totale vermogen en geven proactief advies over uw familie- en bedrijfsvermogen. We nemen contact op met uw adviseurs, beheren uw vastgoed en zijn het aanspreekpunt van uw huurders...

Hiervoor betaalt u een percentage op uw vermogen. Het vermogensdashboard is inbegrepen.

Het is in ons én uw belang dat uw vermogen wordt beschermd, correct wordt overgedragen en veilig aangroeit.

Een family office biedt verschillende voordelen voor welgestelde families

Een family office kan een waardevolle partner zijn voor welgestelde families bij het beheren, beschermen en laten groeien van hun vermogen over generaties heen.

 • Gepersonaliseerde dienstverlening

  Family offices bieden op maat gemaakte financiële en investeringsdiensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van een welgestelde familie.

 • Financiële planning en advies

  Family offices stellen een uitgebreide financiële planning op en verstrekken advies over zaken als vermogensbeheer, fiscale planning, estate planning en filantropie.
 • Risicobeheer

  Ze helpen de risico's te beheersen door het diversifiëren van investeringen, het identificeren van potentiële bedreigingen voor het vermogen en het implementeren van strategieën om deze te verminderen.
 • Vermogensbeheer

  Family offices beheren het vermogen van de familie op een professionele manier. Ze bieden onder meer volgende diensten aan: selecteren en beheren van investeringen, monitoren van rendementen en aanpassen van de portefeuille aan veranderende marktomstandigheden.
 • Family governance

  Ze helpen bij het opzetten van family governance-structuren, zoals het vaststellen van regels en procedures voor besluitvorming, het faciliteren van familiebijeenkomsten en het opstellen van een familiestatuut om de continuïteit van het familievermogen te waarborgen.
 • Vertrouwelijkheid en privacy

  Family offices bieden een hoge mate van vertrouwelijkheid en privacy bij het beheren van financiële zaken, wat vooral belangrijk kan zijn voor welgestelde families die hun financiële informatie privé willen houden.
 • Toegang tot netwerken en expertise

  Ze bieden toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals, adviseurs en experts op verschillende gebieden, zoals juridische zaken, fiscale planning, vastgoed en filantropie.

Lees meer over hoe een family office uw vermogensgroei kan optimaliseren.

Ontvang onze whitepaper direct in uw mailbox en leer meer over wat een family office is en hoe u ervan kunt profiteren.

Screenshot 2024-04-16 at 13.43.51

Een family office biedt verschillende voordelen voor welgestelde families:

 1. Gepersonaliseerde Dienstverlening: Een family office biedt op maat gemaakte financiële en investeringsdiensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van een welgestelde familie.

 2. Financiële Planning en Advies: Family offices bieden uitgebreide financiële planning en advies over zaken als vermogensbeheer, belastingplanning, estate planning en filantropie.

 3. Risicobeheer: Ze helpen bij het beheren van risico's door diversificatie van investeringen, het identificeren van potentiële bedreigingen voor het vermogen en het implementeren van strategieën om deze te verminderen.

 4. Vermogensbeheer: Family offices beheren het vermogen van de familie op een professionele manier, inclusief het selecteren en beheren van investeringen, het monitoren van rendementen en het aanpassen van de portefeuille aan veranderende marktomstandigheden.

 5. Familie Governance: Ze helpen bij het opzetten van familiegovernancestructuren, zoals het vaststellen van regels en procedures voor besluitvorming, het faciliteren van familiebijeenkomsten en het opstellen van een familiestatuut om de continuïteit van het familievermogen te waarborgen.

 6. Vertrouwelijkheid en Privacy: Family offices bieden een hoge mate van vertrouwelijkheid en privacy bij het beheren van financiële zaken, wat vooral belangrijk kan zijn voor welgestelde families die hun financiële informatie privé willen houden.

 7. Toegang tot Netwerken en Expertise: Ze bieden toegang tot een uitgebreid netwerk van professionals, adviseurs en experts op verschillende gebieden, zoals juridische zaken, fiscale planning, vastgoed en filantropie.

Kortom, een family office kan een waardevolle partner zijn voor welgestelde families bij het beheren, beschermen en laten groeien van hun vermogen over generaties heen.