Overslaan naar inhoud

Zorgeloos investeren in vastgoed

Rentmeester

U heeft niet steeds de tijd om de verhuring administratief goed op te volgen? En vergeet bijgevolg al eens een indexatie of herinnering bij huurachterstand door te voeren? U blijft liever discreet op de achtergrond bij discussies met huurders? Het is moeilijk voor u om juridisch up-to-date te blijven omtrent de huurwetgeving? En ook het (periodieke) onderhoud van het gebouw is niet echt aan u besteed? Of eerlijk… u heeft gewoon andere prioriteiten, waar u liever uw kostbare tijd en energie in steekt?

Administratief

Geen zin in de administratieve rompslomp?

Uw rentmeester brengt al het papierwerk in orde en voorziet u van transparante feedback.

  • Strenge huurselectie
  • Opmaak en opvolging van alle juridische stukken
  • Communicatie met de huurders

Financieel

U krijgt stress van late betalingen of wanbetalers?

Uw rentmeester berekent uw maximale rendement en garandeert de tijdige betaling van uw huurgelden.

  • Inning van huurgelden met doorstorting naar u
  • Automatische indexaanpassing
  • Rendementsberekening
  • Communicatie met de huurders

Technisch

Het onderhoud van woningen is niet aan u besteed?

Uw rentmeester voert periodieke controles uit en begeleidt reparatie en renovatiewerken.

  • Periodiek onderhoud
  • Permanentiedienst, ook in het weekend
  • Opvolging van werkzaamheden

Zorgeloos investeren in vastgoed

Vastgoed is en blijft een fantastische investering, maar veel investeerders onderschatten wat er allemaal komt kijken bij het beheer van een vastgoedportefeuille.

Indexeren van huurgelden, wanbetalers, leegstand, technische defecten, klachten enzovoort. Het zijn allemaal zaken waar investeerders in eerste instantie meestal niet aan denken. En voor u het goed en wel beseft, werkt u voor uw investering in plaats van uw investering voor u.

pexels-ketut-subiyanto-4560134
pexels-fauxels-3184327

Onze eigen rentmeesterafdeling

Onze afdeling rentmeester staat tussen huurder en verhuurder en neemt alle lasten van uw schouders. Het administratieve, financiële en technische luik verlopen volledig via onze rentmeesters en bovendien staan wij ook garant dat u uw huurgelden tijdig ontvangt. Dus ook bij wanbetaling hoeft u zich geen zorgen te maken.

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat we u het optimale rendement van uw vastgoedinvestering kunnen garanderen. Zo kunt u weer optimaal en in alle discretie genieten van uw investering en heeft u weer tijd voor wat écht telt.

Momenteel beheert onze rentmeesterafdeling meer dan 500 eigendommen voor onze klanten.

Onze rentmeesterafdeling werkt onder de merknaam Urbis.

.

Verregaande dienstverlening

Onze rentmeesterdiensten zijn zeer uitgebreid. Steeds meer investeerders vinden hun weg ernaartoe. En net zoals bij onze andere diensten proberen we steeds dat tikkeltje meer te bieden.

Dat betekent dat we naast onze vaste taken als rentmeester ook verder meedenken en een adviserende rol aannemen. Er wordt steeds gedacht in het beste belang van uw investering en rendement. Is een renovatie rendabel? Zijn de huurprijzen marktconform? Zijn de huurders tevreden?

Bovendien werken we nauw samen met onze andere afdelingen en externe partners. Daardoor bent u steeds op de hoogte als er zich ergens in Vlaanderen een interessante kans voordoet voor uw vastgoedportefeuille.

.

Contacteer ons voor persoonlijk advies